Wedding Event Carlton Oasis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2020
09:00 - 14:00

Locatie
Carlton Oasis

Categorieën Geen Categorieën


Op zondag 12 februari 2020 is de trouwbeurs Wedding Event te gast bij het prachtige Hotel Carlton Oasis Spijkenisse Rotterdam.

Van 11.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met verschillende leveranciers binnen de trouwbranche.

Gedurende het Wedding Event zullen er om 12.30 en 14.30 uur op de 1e etage van Carlton Oasis schitterende bruidsmodeshows plaatsvinden die u een goede indruk geven van de nieuwste trends op het gebied van bruids- en gelegenheidsmode en accessoires voor dames, heren en kinderen.

Na afloop van de beurs krijgt u van ons een goed gevulde goodybag mee. Indien u hiervan verzekerd wilt zijn, adviseren wij u vriendelijk om op tijd te komen!

Het Carlton Oasis heeft veel ervaring in het verwezenlijken van huwelijksvoltrekkingen en -feesten van klein tot groot en extravagant. Hun doel is om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke dag zult beleven met uw familie en vrienden en andere gasten op de mooiste dag van uw leven. Tijdens Wedding Event Carlton Oasis zullen gastvrouwen aanwezig zijn die u graag een rondleiding geven langs alle feestruimten om u een beeld te geven van de talloze mogelijkheden die Carlton Oasis u kan bieden.

Graag tot ziens bij Wedding Event Carlton Oasis!

Menu