Trouwbeleving @ Hotel de Witte Brug

  1. Home
  2. Evenementen
  3. Trouwbeleving @ Hotel de Witte Brug

Trouwbeleving @ Hotel de Witte Brug

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2016
09:00 - 14:00

Locatie
Trouwbeleving @ Hotel de Witte Brug

Categorieën Geen Categorieën


In het mooie Zuid-Hollandse natuurgebied ‘de Krimpenerwaard’ ligt het vier-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug. Deze prachtige locatie in Lekkerkerk biedt jullie vele mogelijkheden voor een spetterend feest of een intiem samenzijn. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Lekkerkerk is het mogelijk om in een van de zalen te trouwen. Onder het licht van de schitterende kroonluchters kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. En wat denken jullie van een toast op het terras met aansluitend een diner in een van de zalen. Daarnaast biedt de stijlvolle feestzaal vele mogelijkheden voor een spetterend feest. Kortom een prachtige trouwlocatie voor jullie complete huwelijksdag.

Benieuwd naar deze locatie? Bezoek dan op zaterdag 19 november het Trouwbeleving event en maak kennis met de locatie en alle mogelijkheden. Naast de locatie zijn er ook 20 andere bedrijven uit de regio aanwezig om jullie te informeren en inspireren. Nog opzoek naar een leuke fotograaf, de perfecte trouwjurk of een DJ die jullie feestje compleet gaat maken? Bezoek dan het Trouwbeleving event en maak kennis met deze bedrijven.
Daarnaast worden jullie tijdens de real-life ceremonie geïnspireerd door alle bedrijven. De ceremoniezaal is volledig aangekleed in stijl, de zelfstandig trouwambtenaar geeft een korte impressie en er is live-muziek. Jullie kunnen deze ceremonie als gasten ervaren en zo ideeën opdoen voor jullie bruiloft. Beleef het allemaal op zaterdag 19 november bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

Menu